Jana Komisen RM22k Sebulan Sebagai Ajen Affilate TraderElit.

Komisen RM245 Setiap Sale & Conversion Rate Yang Gempak!

Cuba anda lihat sendiri gambar di atas, dalam masa 24 jam (Selasa 2pm - Rabu 2pm) kami jana RM10,730 dari jualan pre-order untuk produk TraderElit. Permintaan terhadap produk ini memang di luar jangkaan kami, dan kami perlukan bantuan anda untuk menghebahkan lagi sebagai ajen affiliate..

Dengan hanya 1 sale sehari, anda akan jana RM245 sebagai komisen affiliate. Dengan 3 sale sehari, anda boleh menjana sejumlah RM22,050 setiap bulan.

Kami sedia membantu anda dengan semua bahan promosi yang anda perlukan di bawah, dan kami ingin anda berjaya mencapai target RM22k sebulan.

  • Produk yang "evergreen" dan sentiasa ditambah dengan tutorial dan panduan baru
  • Komisen yang tinggi untuk affiliates, dan bonus hebat diberikan semasa pelancaran
  • Pembayaran komisen setiap bulan terus ke akaun bank anda

Ikut 5 Langkah Mudah Ini Untuk Menjadi Top Affiliate TraderElit

 

LANGKAH 1: Daftar Sebagai Ajen Affiliate WR Media.

Sila daftar sebagai ajen affiliate WR Media, dan masukkan meklumat bayaran bank yang betul untuk menerima komisen dari kami. Selepas dah daftar, pastikan anda gunakan link affiliate yang betul untuk mempromosikan laman TraderElit.

*** Pembelian melalui link affiliate sendiri adalah tidak di benarkan. Komisen yang diterima dari belian sendiri akan dibatalkan.

LANGKAH 2: Fahami Produk TraderElit & FCPO.

Sila rujuk surat jualan untuk belajar mengenai produk FCPO, dan lihat bukti serta testimonial. Fahami asas produk FCPO yang akan anda promosikan sebagai affiliate.

LANGKAH 3: Gunakan Grafik FaceBook Untuk FB Ads

Grafik yang kami sediakan sesuai digunakan dalam FBAds - ia mengandungi kurang dari 20% teks dalam imej. Ia juga sesuai digunakan dalam post FB anda untuk menarik pehatian pembeli.

LANGKAH 4: Masukkan Banners Dalam Website Anda

Gunakan banners ini dalam website / blog / BlogSpot anda untuk manjana trafik secara konsisten. Sila gunakan link affiliate anda untuk banner link.

LANGKAH 5: Tawarkan Bonus Istimewa Anda (Tip Advance)

Untuk affiliate advance, sila muat turn templet laman TraderElit yang anda boleh gunakan untuk membuat landing page anda sendiri, tawarkan bonus istimewa kepada pembeli, dan gunakan dalam iklan anda.

LANGKAH 6: Emel Prospek Anda

Hantar emel kepada prospek anda untuk respon yang baik. Gunakan templet emel yang kami sediakan atau tulis emel anda sendiri.


Templet Emel POWER Untuk Ajen Affiliate Trader Elit

 

 

Templet EMel