Terbongkar: 5 Angka Sebulan Dengan Hanya 2 Jam Sehari?

 

  • Bukan FOREX, Saham, Skim MLM atau Insuran
  • Tidak Perlukan Modal Yang Terlalu Tinggi
  • Kaedah Yang 100% Patuh Syariah & Di Ikitiraf Bursa Saham
  • Tidak Perlu Daftar Syarikat Atau Perniagaan Sendiri
  • Tidak Perlu Sewa Ofis & Bayar Gaji Atau KWSP
  • Boleh Buat Secara Part Time Dari Rumah

Dari: Wafi Azian, "Trader Elit" Beroperasi Secara Underground
Kepada: Sesiapa Yang Ingin Jana 5 Angka Sebulan

 

Hi kawan...

Seperti yang anda tahu, ada pelbagai cara menjana pendapatan 5-angka setiap bulan, dan bukan semua cara tersebut memerlukan anda untuk menguruskan perniagaan sendiri, menjual insuran, atau terlibat dalam skim MLM.

Apa maksud saya?

Antara ribuan billionaire di dunis, hanya segelintir yang menjadi kaya dengan memulakan perniagaan sendiri. Yang lain? Dengan melaburkan wang mereka secara bijak, dengan panduan yang betul, untuk melipat gandakan duit dalam akaun bank mereka secara senyap dan pantas.

Dengan pelaburan yang betul (dan patuh syariah), anda boleh mendapat pulangan sehingga 200% setiap bulan, dengan hanya duduk belakang PC. Buat kat ofis bila bos tak pandang pun boleh!

 

"BIAR BETUL..INI FOREX KE?"

Kan saya dah cakap awal-awal... ini bukan FOREX. FOREX itu berisiko tinggi, tidak patuh syariah dan ada banyak kes penipuan. Sistem pelaburan yang saya buat tak ada kaitan langsung dengan FOREX...

"HABIS TU... SAHAM KE?"

Bukan, saham memerlukan pelaburan yang tinggi dan mengambil masa yang terlalu lama untuk mendapat keuntungan. Sistem pelaburan saya bukan pelaburan saham..

Saya tahu anda mungkin skeptikal, sebab ada ramai yang hilang duit dalam "pelaburan" lain. Mungkin anda sendiri pernah kena"burn" beberapa ribu Ringgit mencuba teknik "pelaburan biasa". Atau mungkin anda pernah hilang duit dalam kes penipuan FOREX.

Tetapi, kenapa ada yang gagal?? Kenapa ramai yang gagal menjana 5-angka sebulan??

Sebab mereka tak faham 3 rahsia melabur dengan bijak dan pasti untung, iaitu:

  1. Jangan ikut "trend" orang lain - kalau semua orang sibuk dalam sesuatu jenis pelaburan, anda jangan masuk. Anda masuk pelaburan yang bukan semua orang tahu!
  2. Jangan pinjam duit untuk melabur - Untuk menjadi pelabur bijak, anda tidak perlu hutang dengan sesiapa. Dengan ilmu yang betul, anda boleh untung dari hari pertama dan labur balik keuntungan anda untuk pelaburan yang berikutnya, tanpa perlu keluar duit anda sendiri..
  3. Jangan melabur kalau tak ada mentor - Kalau setakat beli buku dari MPH dan baca sampai habis, anda ingat anda boleh berjaya? Hanya dengan mentor yang berpengalaman dan tahu realiti pasaran sebenar, anda boleh elak dari rugi besar dan risiko tinggi!

Ya, saya tahu bahawa ramai yang tidak mempunyai mentor untuk mengajar mereka bukan sahaja teknik pelaburan, tetapi berkongsi tip terkini mengenai pasaran, dan tunjukkan hasil pelaburan dia sendiri tanpa menyembunyikan apa-apa..

Mungkin anda tak tahu di mana nak cari mentor palaburan yang memang cukup power?

Jangan bimbang, sebab saya ada disini, dan sebentar lagi saya akan terangkan bagaimana anda boleh belajar dari saya..

Tetapi, sebelum tu.. lihat dulu bukti keuntungan student saya:


Bukti: Keuntungan Student Saya Melebihi RM30k Dalam 30 Hari!

 

Bukti ilmu saya anda dapat lihat dari pencapaian student saya sendiri...

Secara keseluruhan, profit student saya melebih 6 angka - YA lebih dari RM100,000..

Tak percaya? Lihat bukti pendapatan dari akaun mereka sendiri, yang mereka kongsikan kepada saya:

 

Ingat, ini pencapaian STUDENT saya sendiri - YA! Mereka yang langsung tidak tahu apa-apa sehingga hadir ke seminar saya.

(Kalau saya nak tunjuk bukti keuntungan saya memang senang, tetapi saya nak tunjuk kepada anda kalau sudent saya boleh berjaya, anda juga boleh berjaya..)

Mereka ni bukan pakar saham atau FOREX. Memang ada yang dah faham asas pelaburan, tetapi mereka yang 100% mula dari kosong juga dapat menjana pendapatan melebihi 5 angka setiap bulan dengan panduan, tips dan perkongsian ikhlas saya..

 

 

KENAPA ADA HARI YANG RUGI??

Dalam semua jenis pelaburan, bukan seitap hari anda akan untung.. Ada hari yang untung dan ada hari yang rugi.

Kalau anda nak untung setiap hari tanpa rugi, tolong jangan baca lagi. Tutup laman web ini kerana anda mungkin tidak sesuai untuk menjadi student saya. Kalau anda nak skim cepat kaya, ini bukan tempatnya dan saya bukan orang yang perlu anda cari..

Memang ada hari yang anda akan rugi - itu adalah sebahagian dari sistem saya..

Tetapi kalau anda ikut arahan saya dan percaya dengan panduan yang saya berikan, esoknya anda akan untung lebih besar dari apa yang anda rugi, dan hujung bulan baki akaun bank anda boleh melipat ganda!

Jadi, apakah sistem pelaburan saya dan mengapa anda tidak pernah mendengar nama saya?

Ok, inilah cerita saya...


Saya Seorang Trader "Underground"& Lebih Suka Buat Duit Dengan Senyap :)

 

Wafi Azian

Saya Wafi Azian, pakar Commodity Trading.

Saya tak suka di panggil "sifu" atau "guru".

Saya tak nak beli BMW. Saya tak nak keluar dalam ASTRO. Saya tak nak tulis buku. Saya tak nak menjadi pensyarah. Saya tak nak pangkat Dato atau Tan Seri. Saya tak nak semua tu.

Saya cuma berminat meraih keuntungan melalui sistem pelaburan saya secara senyap, tanpa ganguan. Saya cuma berminat log masuk ke akaun online saya setiap pagi untuk membeli, dan setiap petang untuk menjual dan mendapat keuntungan.

Saya cuma berminat untuk mengajar mereka yang 110% serius dan 110% komited untuk mengikut jejak langkah saya. Saya cuma berminat untuk menolong mereka yang sanggup mengikut panduan saya untuk bebas dari hutang. Saya cuma berminat untuk mendorong anda untuk mencapai "financial freedom" dan hidup dengan lebih selesa.

Sejak 2015, saya mulakan siri seminar FCPO saya yang full-house setiap sessi, penuh dengan student yang sanggup membayar lebih dari RM4,000 untuk belajar LIVE dari saya..

Cuba anda lihat sendiri, sessi ini dimana lebih dari 90 orang hadir ke workshop dua hari saya di Selangor tahun lepas:

Ini pula testimonial dari Tuan Zaidi Ismail, founder Urus Insan, mengenai kepakaran dan pengalaman saya sebagai seorang trader FCPO dan komiditi:

..

Mungin anda tak pernah dengar nama saya, tetapi itu sebab saya memang tidak mahu menjadi selebriti..

Tetapi, ilmu yang saya ada mengenai pelaburan FCPO memang tak dapat dinafikan oleh sesiapa. Malah, saya antara pioneer FCPO ini di Malaysia..


Jadi... Jenis Pelaburan Apa FCPO Ni Sebenarnya??

Tonton Video Dibawah Untuk Pengenalan Kepada FCPO, Lubuk Duit Yang Tersembunyi di Malaysia!

 

 

FCPO adalah Pasaran hadapan (futures) minyak kelapa sawit mentah (crude palm oil). Video di atas menerangkan secara asas bagaimana FCPO berfungsi, tetapi di sini saya nak terangkan keunikan FCPO:

 

  • Berbanding dengan FOREX, ia adalah pelaburan yang 100% patuh syariah sebab ia berdasarkan komoditi / bahan fisikal
  • Berbanding dengan FOREX, ia adalah pelaburan yang selamat & tiada penipuan sebab ia di kawal oleh Bursa Saham Malaysia
  • Berbanding dengan saham, anda boleh buat duit dari FCPO walaupun market sedang "down" atau menurun
  • Berbanding dengan saham, anda tidak memerlukan modal yang terlalu tinggi untuk mula trading FCPO
  • Kami akan ajar anda segala-galanya mengenai FCPO dari asas sampai advance, sehingga anda berjaya mula trading dalam FCPO

Dapatkan Panduan Lengkap Teknik Jana Wang Dari FCPO, Dari Asas Sampai Advance!

Korek Semua Ilmu 5-Angka Sebulan Kami Dengan Mudah Melalui Panduan FCPO "Trader Elit"..

 

Cover

 

Untuk masa yang terhad, anda boleh belajar sendiri, dari asas sampai advance, semua teknik trading FCPO tanpa perlu bayar harga yang tinggi untuk hadir ke workshop kami..

Kami telah berusaha keras lebih dari 3 bulan untuk menyampaikan semua tips, teknik dan nasihat mengenai pelaburan FCPO dalam panduan video yang anda boleh tonton dari mana-mana sahaja.

Melalui lebih dari 46 video (lebih dari 3 jam)anda akan belajar:

 

  • Asas FCPO & kelebihan FCPO berbanding jenis pelaburan lain
  • Specifikasi & cara urusniaga FCPO dilakukan melalui Bursa Saham
  • Faktor-faktor yang mempengaruhi FCPO & kontrak FCPO
  • Keperluan margin FCPO & asas kaedah analisis teknikal
  • Terminologi pasaran hadapan (futures) diterangkan dengan jelas
  • Cara buka akaun FCPO & menggunakan platform trading FCPO
  • Konsep asas trend & cara masukkan indicator ke chart untuk analisis
  • Cara betul melukis trend line & mengenalpasti pattern seperti "Reversal Candle" dan "Triangle Chart"
  • Teknik penting dalam FCPO seperti SNR, SBR, RBS, RSI Indicator, Fibonachi Retractment dan banyak lagi
  • Cara kiraan profit (untung) dan loss (rugi) untuk setiap trade yang anda buat dalam FCPO
  • Teknik khas "Spring Momentum" yang ramai trader tak tahu, tetapi mampu manjana keungungan yang hebat
  • Dan banyak lagi tips FCPO yang anda tidak akan jumpa di tempat lain, GERENTI!

Jika anda berminat untuk menjana wang sehingga 5-angka sebulan melalui FCPO, pesan sistem TraderElit sekarang juga!

Ini bukan CD atau DVD, anda boleh menbuat username dan password untuk login ke laman ahli dimana anda boleh tonton semua video.Ini bukan seminar atau workshop, jadi anda boleh mula belajar FCPO dengan serta merta dari mana-mana sahaja!

order


Testimoni 100% Tulen Dari Student Kami Yang Berjaya Buat Duit Secara Konsisten..

 

..

..

..

order


Tiada Cara Yang Lebih Mudah Untuk Mula Trading FCPO Dengan Konsisten.

 

Kalau anda berminat nak jana wang sehingga 5 angka sebulan dengan selamat dan ajaran yang betul, memang anda tidak akan jumpa panduan yang lebih lengkap dar apa yang kami tawarkan di TraderElit..

Dengan keahlian TraderElit, anda:

 

  • Tak perlu hampa dengan maklumat salah yang anda baca di Google
  • Tak perlu hilang modal dengan cuba FCPO cara hentam keromo sahaja
  • Tak perlu hadir ke bengkel atau workshop mahal dan jauh dari rumah
  • Tak perlu buat FCPO seorang-orang dan tanpa mentor berpengalaman

Aiks.... masih baca lagi? Buat tempahan anda sekarang juga sebelum harga naik selama-lamanya..

Kalau anda nak tunggu cara yang "lebih mudah" anda hanya tipu diri sendiri. Takkan anda nak biarkan orang lain mengaut keuntungan luar biasa dari lubuk duit FCPO sementara anda duduk lihat je?

order


Bonus Terhad #1: Keahlian Premium & Bantuan 1-on-1!

Terhad Kepada 50 Pembeli Pertama Sahaja..

 

telegramUntuk masa yang terhad, kami akan naik taraf keahlian Trader Elit anda secara percuma ke tahap Premium, di mana anda akan di masukkan ke grup rahsia Telegram kami (sama seperti WhatsApp).

Melalui grup Telegram ini, anda boleh tanya apa-apa sahaja soalan yang anda ada, dan kami akan membantu anda dengan tips dan contoh yang berguna.

Dengan bantuan first class seperti ini - yang tidak di tawarkan oleh orang lain - terbukti kami di WR Media memang ingin anda berjaya...

Lihat contoh bantuan first class yang kami berikan kepada student kami melalui Telegram:

 

 

 

Ingat, bonus ini untuk masa yang terhad sahaja, untuk pembeli terawal sahaja. Grup rahsia ini memang anda tidak boleh cari atau sertai tanpa kebenaran dari kami.

Malelui grup ini, anda boleh menjalin hubungan yang baik dengan pemilik perniagaan, VIP, pakar saham, pakar pelaburan dan rami lagi yang boleh membantu anda dalam kegiatan harian anda..

Memang kami tak nak terlalu ramai dalam grup ni, jada perpaksa hadkan penyertaan..

Jangan terlambat, tempah sekarang untuk mendapat bonus ini..

order

 


Bonus Terhad #2: Panduan Menggunakan Teknik BOM & Teknik Super Advance Lain..

Terhad Kepada 100 Pembeli Pertama Sahaja..

 

Beza panduan FCPO dari team WR Media dengan orang lain ialah kami sentiasa mencuba teknik-teknik baru. Bila kami berjaya menjana keuntungan melalui teknik itu, kami share kepada anda...

Dan salah satu teknik terbaru ialah Teknik BOM!

Apa itu teknik BOM? Ia adalah teknik rahsia yang akan membantu anda membuat FCPO dengan lebih efisien, dan menjana lebih banyak keuntungan dalam masa yang singkat..

Ini adalah teknik advance, tapi kami sertkan juga sebagai bonus. Mungkin anda tidak dapat ikut pada hari ini kalau anda tak ada asas. Tetpi ingat, anda boleh tonton video Teknik BOM pada bila-bila masa... keahlian anda ke TraderElit adalah lifetime atau sekali bayar sahaja.

Jadi anda boleh mula dengan asas FCPO, dan bila anda dah sedia, anda boleh belajar Teknik BOM. Tambahan pula, kami akan berikan teknik-teknik advance lain dari masa ke semasa kepada anda secara percuma, tetapi hanya jika anda salah seorang dari pembeli terawal TraderElit..

Jangan terlambat, tempah sekarang untuk mendapat bonus ini..

order

 


Bonus Terhad #3: Replay Webinar Soal Jawab & FCPO Trading

Hanya Di Tawarkan Untuk Pembeli Hari Ini Sahaja!

 

Untuk masa yang terhad, kami berikan anda satu replay webinar percuma di mana kami menjawab pelbagai soalan yang berkaitan dengan FCPO, dari asas sampai advance. Replay webinar ini akan membantu anda faham dengan lebih mendalam mengenai FCPO dengan demo dan trading secara bijak tanpa menanggung risiko yang tinggi.

Kami sediakan rakaman webinar yang anda boleh tonton pada masa yang lebih sesuai! Bonus ini akan di keluarkan pada bila-bila masa sahaja..

order


Diskaun Melebihi 90% Untuk Masa Terhad Sahaja!

Siapa Cepat Dia Dapat. Harga Rendah Ini Hanya Untuk Masa Yang Terhad Sahaja..

 

Untuk masa yang terhad, anda boleh mendapatkan panduan lengkap sistem Trader Elit pada harga yang murah, dengan diskaun lebih 90% sah untuk masa yang terhad sahaja...

HARGA BIASA:

RM4,900

HARGA HARI INI:

RM490

 

Jadi walaupun anda memang betul-betul sibuk, saya tidak mahu anda terlepas peluang ini untuk belajar cara mendapat keuntungan 5-angka sebulan dengan FCPO, dari pakar FCPO En. Wafi Azian & Team WR Media!

Daftar sekarang untuk hanya RM4,900 RM490 - jangan terlepas peluang ini untuk mendapatkan semua tutorial video dan bonus yang terpapar di laman ini dengan harga yang murah!

Isikan borang dibawah untuk mendapatkan panduan lengkap tutorial FCPO dan mula menjana pendapatan secara konsisten dari FCPO!

order


F.A.Q Penting

 

S: Boleh jelaskan sekali lagi secara ringkas apa itu FCPO?
J: FCPO bermaksud Futures Crude Palm Oil dan ialah dalah satu jenis pelaburan yang berasaskan komoditi crude palm oil (kelapa sawit).

S: Adakah FCPO ini sesuai untuk newbie?
J: Tiada jenis pelaburan yang sesuai untuk newbie yang tidak mempunyai ilmu dan panduan untuk melabur. Malalui TraderElit, kami akan memberikan anda panduan dari asas, sampai ke tahap advance.

S: Berapa modal yang diperlukan untuk mula trading?
J: Modal minimum adalah RM6,000, tetapi kami cadangkan modal RM6,000 sehingga RM10,000 untuk trading dengan bijak. Tetapi, anda tidak perlu keluar modal ini dahulu, sebab kami akan ajar anda cara buat "paper trading" iaitu trading latihan atas kertas, sehingga anda dah jadi pro.

S: Adakan saya dapat DVD atau CD?
J: Tidak. Selepas bayaran disahkan anda boleh membuat username dan password untuk akses semua panduan video secara online. Tiada DVD atau CD yang akan dihantar kepada anda.

S: Saya newbie, boleh ke saya follow panduan tersebut?
J: Ya! Panduan ini dibuat khas untuk newbie. Anda akan di ajar step-by-step semua teknik asas FCPO dan anda tidak akan ketinggalan.

S: Ada perlukan modal lain lagi ke selepas beli panduan ini?
J: Tiada modal diperlukan untuk menikut panduan video saya. Tetapi, anda akan memerlukan modal sendiri untuk mula trading FCPO.

S: Adakah jenis pelaburan ini halal?
J: Ianya halal dan patuh syariah.

S: Ada bantuan tambahan ke kalau saya ada soalan?
J: Ya! Kami sediakan bantuan berterusan kepada semua ahli. Kami sedia menjawab semua soalan anda.

S: Ada jaminan wang balik tak?
J: Of course ada.. Jika anda telah kaji semua panduan video kami dan tidak dapat memulakan trading FCPO anda walaupun telah berusaha dan berkomunikasi dengan kami untuk panduan, kami akan pulangkan wang anda dalam masa 30 hari selepas bayaran diterima.